Çankırı Karatekin Üniversitesi Orman Fakültesi web sayfalarına hoş geldiniz Sayın Ziyaretçi

Fakültemizde öğrencilerimiz için 4 adet derslik, 1 adet Çizim stüdyosu, 1 adet Bilgisayar ve CBS Laboratuvarı, Kütüphane bulunmaktadır.

Toprak İlmi ve Ekoloji, Silvi kültür, Havza Yönetimi, Orman Botaniği, Orman Koruma laboratuvarları hem bilimsel çalışmalar hem de öğrencilerin eğitimi için kullanılmaktadır.

Ayrıca Ballıca Kampüsünde bilimsel araştırmalar için kullanılan Toprak İlmi ve Ekoloji, Limnoloji ve Orman Patolojisi Laboratuvarları bulunmaktadır.

Adaylar için...

Ziyaretçi:

Çankırı Karatekin Üniversitesi Orman Fakültesi Yeni Mah. Bademlik Cd. Çankırı
Tel: +90 376 212 2757   Faks: +90 376 213 6983     E-posta: ormandekan@karatekin.edu.tr
En iyi görünüm için Chrome ve 1024x768 veya daha yüksek çözünürlük tavsiye edilir.