Üniversitemizde Klasik Türk Musikisi Konseri Gerçekleştirildi

ÇAKÜ Tarih Topluluğu’nun yeni dönem etkinlikleri kapsamında, Hukuk Fakültesi Konferans Salonu’nda, Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi’nden Doç. Dr. Kibele Kıvılcım Çiftçi, (kanun), Doç. Dr. Tolga Oter (ud), Öğr. Gör. Kutay Aazkur (keman) ve Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi’nden Öğr. Gör. Çağatay Azkur’un (hanende) katılımıyla Klasik Türk Musikisi konseri gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Odabaş’ın da iştirak ettikleri konserde, Sultan III. Selim ve Sultan Abdülaziz’in eserleri icra edildi.

Program sonrasında konserden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Çiftçi, Türk kültüründe müziğin öneminin altını çizdi.

Rektör Çiftçi daha sonra, icracılara hediyelerini ve teşekkür belgelerini takdim etti.

Yayınlanma Tarihi: 10 Ocak 2023 Salı