• 2020-2021 Bahar Yarıyılı Haftalık Ders Programları

Fakültemiz Orman Mühendisliği ve Peyzaj Mimarlığı bölümleri öğrencilerinin kesinleşmiş 2020-2021 Bahar Yarıyılı haftalık ders programları hazırlanmıştır.

Orman Mühendisliği bölümü 1. sınıf ders programını görmek için buraya, 2. sınıf ders programını görmek için buraya, 3. sınıf ders programını görmek için buraya4. sınıf ders programını görmek için buraya tıklayınız.

Orman Mühendisliği Anabilim Dalı Lisansüstü derslerin programını görmek için buraya tıklayınız.

Peyzaj Mimarlığı bölümü 1. sınıf ders programını görmek için buraya2. sınıf ders programını görmek için buraya3. sınıf ders programını görmek için buraya, 4. sınıf ders programını görmek için buraya tıklayınız.

Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalı Lisansüstü derslerin programını görmek için buraya tıklayınız.