"Etkili Sunu Teknikleri" temalı seminerler serisinin ilki Fakültemizde gerçekleştirildi...

Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Enformatik Bölümünün ortaklaşa düzenlemiş olduğu “Etkili Sunu Teknikleri” konulu seminerler serisinin ilki 27 Aralık 2022 tarihinde Orman Fakültesinde gerçekleştirildi.

Seminere konuşmacı olarak katılan Doç. Dr. Semih Kuter, "Etkili bir sunu nasıl hazırlanmalı? Sununun temel yapı taşları olan slaytların tasarlanmasında dikkat edilmesi gereken temel noktalar nelerdir? ve Sunum öncesi hazırlık aşamaları ve sunum sırasındaki beden dili ve iletişim” konularıyla ilgili olarak Orman Fakültesi öğrencilerine bilgi aktardı. Doç. Dr. Semih Kuter bu seminerler serisinin 2022-2023 Bahar döneminde Üniversitemizin diğer akademik birimlerinde de düzenlenerek devam edeceğini söyledi.

Yayınlanma Tarihi: 03 Ocak 2023 Salı
Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2023 Salı